Kundeudtalelser

Resultat og service i top

“Vi har fra a-z været utrolig glade for at have dette firma til at stå for renovation af vores badeværelse. Kommunikation, rådgivning og kvaliteten af arbejdet har levet op til alle forventninger, og vi er super glade for vores flotte nye badeværelse. Vi har haft besøg af yderst venlige folk, der arbejder effektivt, er fleksible mht. ønsker/ændringer og som ryder pænt op. Prisen kan vi heller ikke klage over. Vi kan på det varmeste anbefale Murerfirmaet Bjerregård Pedersen. ”
– Else

Trægulv til nye klinker

“Vi har fået lagt klinkegulv i køkken, vi har lige købt hus og havde et meget slidt trægulv i køkken og ville have klinker på i stedet, vi ringede til Anders torsdag uge 2, og tænker vi når sgu ikke at få lagt gulv inden februar, men Anders sagde det er intet problem og han sende en medarbejder ud onsdag uge 3 og torsdag samme uge var klinkerne lagt og vi er mere end yderst tilfredse med det flotte arbejde han har gjort. Vi er så glade for vores nye gulv. Vi kan på det varmeste anbefalede murerfirmaet Bjerregård & Pedersen ApS ,de er dygtige og en aftale er en aftale, medhensyn til starttidspunkt og pris på tilbud. Vi vil bruge dem igen til næste projekt. Mvh Pernille & Christian fra Mårslet”
– Christian

Super god murer

“Vi har fået muret en tilbygning på 140 kmv. + renovering af murværk i eksisterende hus + fliser i bad og gulv i kælder. Vi kan kun sige vi har været fuld ud tilfreds med arbejdet. Murværket har fået ros af både konstruktør og arkitekt. Det står simpelthen knivskarpt! Mureren mødte præcis k.l 7 på byggepladsen og overhold samtlige aftaler og planer. Samtidig er Anders Bjerregaard rigtig god til at tage selvstændig initiativ, såfremt dette kræves. Her er en murer der har faglig stolthed langt udover det sædvanlige og endda til en helt fair pris. Vi kan derfor kun give Anders Bjerregaard vores aller bedste anbefaling. ”
– Thomas

FLOT flisgulv

Alt var helt i top, lige fra tilbuddet der stemte overens med den endelige regning, til en utrolig dygtig, pålidelig, engageret, arbejdsom murer, Anders. Vi har kun rosende ord om kontakten til Murerfirmaet Bjerregård Pedersen, da vi skulle have lagt nye fliser i vores entre.
– Christina

Renovering

Jeg vil lige give en tilbagemelding på det udførte arbejde. Vi er yderst tilfreds med det udførte arbejde, flot lavet. En tak til de dygtige murer, som arbejdede konstant og professionelt og specielt, at de ryddede flot op efter endt arbejde. Vi anbefaler Jer gerne til andre.
– Hanne

Nyt badeværelse

Vi fik lavet nyt badeværelse i efteråret 2018. Arbejdet blev udført på kort tid, selvom hele vores gulv skulle graves helt op. Der blev arbejdet praktisk talt alle dage, og arbejdet var koordineret, så når mureren havde lavet klar til VVS, så stod VVSeren der næste dag. Vi er meget tilfredse med vores færdige badeværelse og kan varmt anbefale murermester Bjerregaard og hans team.
– Ann